If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такава глупост не бях чувал до сега......от кофти масло да грее колата
Не е никаква глупост колега Мойто масло се оказа,че е като вода,много светло,а е на 3к км,било някво тотал или кю8 за 10лв литъра 10в40 Утре го сменям...а какво може да трака (най-вероятно от това масло) то даже е някакво като цъкане? И също удачно ли е да и сложа 15В40,ако да препоръчайте какво?
Не е никаква глупост колега Мойто масло се оказа,че е като вода,много светло,а е на 3к км,било някво тотал или кю8 за 10лв литъра 10в40 Утре го сменям...а какво може да трака (най-вероятно от това масло) то даже е някакво като цъкане?
Цъка от кофти масло и не само . Клапани за реглаж ама ако знаеш каква лудница е да се регулират . Някой беше писал преди няколко години как става - разкачане на верига , сваляне на разпределителни валове и т.н.
много светло,а е на 3к км
Ми светло е , то това да не е дизел да го очерни за 3к Км
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Цъка от кофти масло и не само . Клапани за реглаж ама ако знаеш каква лудница е да се регулират . Някой беше писал преди няколко години как става - разкачане на верига , сваляне на разпределителни валове и т.н.
Ми светло е , то това да не е дизел да го очерни за 3к Км
Как ме нахрани Да сипа ли някое хубаво масло,но 15в40,че ми писна да наливам по 120-130лв за масла 10w40
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Как ме нахрани Да сипа ли някое хубаво масло,но 15в40,че ми писна да наливам по 120-130лв за масла 10w40
Aз съм слагал 15w40 на ESSO и клапаните ми цъкаха доста по-тихо .
Ако ще даваш по 120-130 за 10w40 то по-добре слагай 10w60 и без това моторите ни не са първа младост .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Значи няма проблем да сложа читаво 15в40 есото нещо не ми звучи добре като марка,нещо по читаво?
Ама и ма нареди
Абе може и да не ти звучи читаво като марка ама поне няма ментета .
Карам предимно с такова .
Моя автомонтьор ме изнуди посления път да сложа Sunoco 10w40 но не съм доволен (нищо ,че е без пари).
Когато загрее колата и започват да цъкат клапаните . Затова пак ще си минавам на ESSO 15W40 - но е минерално да знаеш .
Карам предимно с такова .
Моя автомонтьор ме изнуди посления път да сложа Sunoco 10w40 но не съм доволен (нищо ,че е без пари).
Когато загрее колата и започват да цъкат клапаните . Затова пак ще си минавам на ESSO 15W40 - но е минерално да знаеш .
Е и че какво като е минерално? то е ясно,че кат е 15в40 е минерално де
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Сипвай Приста 15В50 и карай. Аз карам вече 1500км и никакви проблеми. Държи се много добре при високи температури и натоварване на двигателя. Можеш да си вземеш и 10В60.
Сипвай Приста 15В50 и карай. Аз карам вече 1500км и никакви проблеми. Държи се много добре при високи температури и натоварване на двигателя. Можеш да си вземеш и 10В60.
мисля си за 15в40,че пък и много гъсто ще и дойде,а мотора нито пуши нито нищо Просто това цъкане е доста,ама то и маслото е някъде на минимума даже и малко под и доста рядко,сега отивам да го сменям
Comment